Oud campen

Annemijn Harten

Thuis voor paard & ruiter

Ik ben Annemijn Harten

Ik was nog maar 5 jaar oud toen ik ben begonnen met paardrijden op een manege. Ik wilde eigenlijk liever op balletles, maar mijn ouders vroegen mij of ik niet eens op de manege wilde gaan kijken, dat hadden ze dus beter niet kunnen doen!

Paarden op nummer 1

Vanaf dat moment is het nooit meer goed gekomen en stonden de paarden op nummer 1 in mijn leven.

Ik ben geboren en getogen in Veere en kom uit een ondernemers gezin. Vanaf mijn twaalfde heb ik altijd meegewerkt in het bedrijf van mijn ouders. Naast mijn passie paarden vond ik het toch ook belangrijk om diploma’s te hebben en heb ik na het behalen van mijn MBO-Diploma Internationale Handel en Groothandel te Middelburg ook mijn HBO-Diploma Commerciele Economie te Rotterdam behaald.

Z springen en Z dressuur

Verder heb altijd heel fanatiek wedstrijden gereden, er is een tijd geweest dat ik wekelijks op wedstrijd ging. Mijn hoogst behaalde niveau is Z springen en Z dressuur.

Kota Kediri

Op dit moment heb ik een paard genaamd Kota Kediri het is een ruin die ik zelf heb gefokt, zelf zadelmak heb gemaakt en heb ingereden.

Pensionstal Oud Campen

Tegenwoordig ben ik eigenaar van de prachtige pensionstal Oud Campen te Kamperland, waar ik zeven dagen per week alle dagelijkse zorg verleen aan de paarden en daarnaast ook het dagelijkse onderhoud van de accommodatie.

Een hele klus maar ik doe het met veel passie en plezier!

 

Groeten,

Annemijn Harten

annemijn zonsondergang

Bent u een recreatie ruiter of een wedstrijd ruiter?

Iedereen is welkom!

logo oud campen