Pension Stalling

Oud Campen

Pension stalling voor paarden met aandacht en extra service.

Kennismaking

Voor alle nieuwe pensionpaarden én hun eigenaren geldt dat er vooraf een kennismaking plaats vindt. U krijgt een rondleiding over Oud Campen en maakt kennis met de werkwijze op Oud Campen en met de eigenaresse, Annemijn.

 

icon oud campen

All Inclusive boxen

De paarden in de pensionstalling Oud Campen maken gebruik van ruime All Inclusive boxen.

De boxen zijn voorzien van stro & onbeperkt hooi en de paarden worden in de zomer zeven dagen per week buiten gezet. Op zaterdag en zondag moet u uw paard zelf binnen zetten. In de winter gaan de paarden zes dagen per week naar de paddock en worden hier ook weer uitgehaald op zondag houden wij een rustdag. Het is wel mogelijk om zelf de paddock te gebruiken op zondag.

De pensionklanten van Oud Campen kunnen kosteloos gebruik maken van de binnen- en buiten rijbanen met Agterbergbodem en de stapmolen. Deze zijn ‘s avonds goed verlicht zodat hier ook ‘s avonds goed gebruik van gemaakt kan worden.

U kunt de stalling uitbreiden met zo veel extra’s als u wilt. Bekijk alle mogelijkheden en onze tarieven hier.

Reserveren pensionstalling of vakantiestalling

U kunt een kennismaking of rondleiding aanvragen door een email te sturen aan info@oudcampen.nl. Voor informatie over vakantiestalling en tarieven kunt u ook mailen naar  info@oudcampen.nl of bellen naar +31 (0)620943328.

OUD CAMPEN

THUIS VOOR PAARD EN RUITER